Cerca al web escrivint aquí (ESC per tancar)

es
19.95

PRODUCTES

Skip to Content

Activitats Vinomi Terra Alta RESERVA Enoturisme i oleoturisme a la Terra Alta vinomi rural experience terra alta Botiga de vins DO Terra Alta BOTIGA

Les últimes notícies de Vinomi...

Vinomi Rural Experience

El vi és socialitzar, és conèixer i fer territori, amistats, històries, gastronomia, cultura… Tot això, i molt més és el què volem oferir-te des de Vinomi Rural Experience, experiències autèntiques a la Terra Alta. Descobreix aquest racó de les Terres de l’Ebre amb nosaltres.

Història i patrimoni

La Terra Alta com a zona fronterera sempre ha estat zona de pas, per on han desfilat diferents cultures i civilitzacions que han deixat petjada. Així com, també, zona de disputes i grans guerres, que com la Batalla de l’Ebre han marcat i marquen el caràcter de la seva gent. Per això, a Vinomi et volem aproximar a la nostra història, perquè només coneixent qui som, podrem arribar a gaudir encara més dels vins i olis.

Veure activitats

Cultura

El vi i l’oli, han estat des de temps immemorials, protagonistes de la cultura mediterrània. La cultura, en tots els seus formats, defineix qui som i d’on venim. Des de Vinomi ens encantarà endinsar-nos amb tu i els nostres companys de viatge que ens faran les delícies de gaudir d’un moment musical, d’una poesia, i sempre, tot acompanyat d’una bona copa de vi de la Terra Alta.

Veure activitats

Gastronomia

La gastronomia és l’altra clau de Vinomi, herència directa de la cultura que ens ha marcat amb el pas dels segles i les diferents civilitzacions. Viurem i experimentarem sensacions amb el vi que faran les delícies dels gourmets i wine lovers més exigents. Estàs preparat per gaudir amb tots els sentits? T’esperem a les nostres activitats a la Terra Alta amb Vinomi Rural Experience.

Veure activitats
to-topto-top