A Vinomi Rural Experience, apostem i col·laborem en la formació, amb aquest curs de sumilleria i maridatge.
Participem activament d’un curs 100% subvencionat que s’impartirà a Gandesa.
Sumilleria i maridatge, de la mà de High Quality 2000, SL, Pimec Formació i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
En aquest curs, volem, sobretot, educar i conscienciar l’alumne sobre el consum del vi en moderació. Aprendrem les pautes per tastar i valorar correctament un vi, el servei i la conservació, entre molts altres aspectes. I per suposat, també us ensenyarem com heu de fer el maridatge amb el vi.
El curs consta de 20 hores. Dilluns i dimecres, de 18.30 a 21.00 h.
Continguts del curs de Sumilleria i maridatge:
1. Definició del tast. (vocabulari específic)
2. Condicions per a la degustació
3. Les temperatures del servei
4. Conservació del producte
5. Les tècniques de tast i aplicació dels sentits. (Fases de la degustació)
5.1. La fase visual
5.2. La fase olfactiva
5.3. La fase gustativa
6. El maridatge entre el vi i el menjar
El curs s’adreça principalment a persones treballadores i autònoms.
Us podeu inscriure al telèfon 977421175, o bé al web: https://hqsi2000.com/curs/sumilleria-i-maridatge/
SEGUEIX-NOS