Fa uns mesos i gràcies a High Quality 2000 vam tenir l’oportunitat de donar unes classes de tast. En realitat, eren dos cursos, un de sommelieria i maridatge i un de presentació de vins i altres begudes. 35 hores compartides amb 14 persones amb moltes ganes d’aprendre i conèixer tot sobre els vins. Els vins de casa i els de fora, també! He de dir que per a mi conèixer amants del vi com jo, va ser tota una experiència.
De fet, hem creat un grup molt “xalador”, amb el que fem sortides, on totes i tots aprenem més sobre vins, gaudim de la companyia mútua i compartim moments de somriures al voltant d’aquest món que tant ens apassiona. I per això, li he posat a aquesta entrada el nom de “El vi que uneix”.
Ara volem fer una passa més, i ser els Terra Alta winelovers, poder quedar un cop al mes per fer sopars maridatge i així seguir aprenent, per suposat sense deixar de fer allò que més ens agrada, sortir a conèixer nous cellers, noves Denominacions d’Origen i altres regions vitivinícoles per poder seguir aprenent i gaudint de nosaltres i del vi.

Quina serà la propera sortida? Us voleu sumar a aquest grup? Envieu-me un missatge a hola@vinomi.es i ho parlem!

De moment, ja hem visitat Celler la Botera (Batea), Vins del tros (Vilalba dels Arcs) i la Fira del Vi de Falset. A més, dels diversos sopars maridatge que ja portem!

Això, per a mi és Vinomi Rural Experience, gaudir i per sobre de tot compartir. Això és, “El vi que uneix”.

El vi que uneix