Aquest 2021, torna la Festa del Vi de Gandesa, la 34a edició. No obstant, és tot just la primera Festa del Vi per a Vinomi, i que de ben segur gaudirem al màxim. Això sí, entre vins, amics, família i tots els que ens vingueu a visitar-nos.

En el marc d’aquesta festa, hem organitzat dues activitats especials per aquests dies, que us detallem i enllacem a continuació:

  • 30 d’octubre: Tast d’art: quan la música, l’art i el vi es fusionen, els sentits es disparen. Un maridatge que ens transportarà directament al paradís. Podeu reservar clicant a “Tast d’art“. Activitat que organitzem conjuntament amb l’Ajuntament de Gandesa. 15€. L’acte es farà al Palau del Castellà i hi servirem els vins dels cellers de Gandesa. Per més detalls, podeu clicar a l’enllaç de sobre.
  • 1 novembre: Vins poètics i poesia improvisada, gaudeix d’uns vins amb un relat que et sorprendrà i, Vins poètics poesia improvisadaque acompanyarem amb poesia improvisada de la mà de l’Albert Guiu. Cal fer la reserva clicant a “Vins poètics, poesia improvisada“. 15€. L’activitat tindrà lloc a la Placeta de la Lectura i la Meditació de Gandesa, situada darrere de l’Església. Entra a l’enllaç per més detalls i informació.

Festa del Vi 2021

També, ens podreu trobar a l’estand de Cellers Tarroné de la Mostra de vins de la DO Terra Alta.

Programació actes Festa del Vi 2021

A més, si us heu quedat amb ganes de més, dins els actes oficials de la festa, podreu gaudir de les següents activitats que us destaquem:

  • Dilluns 25, jornada professional a l’Església del Poble Vell de Corbera d’Ebre.
  • Dijous 28, jornada tècnica, amb conferències i més per parlar de la “next generation“, exportacions i importacions. Es farà a l’antic Celler Figueres de Gandesa.
  • Divendres 29, mostra de producte enoturístic, i a la tarda inauguració de la 34ena mostra de vins DO Terra Alta.
  • 12a Nit de les Garnatxes Blanques, divendres 29 a la nit. Cal estar atent a la posada a la venda de les entrades. Les entrades, unes 500 es venen en qüestió de minuts. Es fa a l’edifici modernista del Celler Cooperatiu Gandesa.
  • El dinar popular de la “Clotxa“, diumenge 31, al pati de les Escoles Velles de Gandesa.
  • La mostra de vins que estarà obert del dia 29 a la tarda, 30 i 31 d’octubre podreu gaudir de la mostra matí i tarda; es tancarà el dia 1 de novembre i aquest últim dia, només s’obrirà en horari de matí. Això, posarà el punt i final de la 34ena Festa del Vi 2021 de Gandesa.

L’entrega de premis, que fins ara era un dels primers actes de la Festa del Vi, es celebrarà a la primavera.

Us animem a venir i a recuperar l’esperit d’aquesta Festa del Vi 2021!

*Ampliarem informació.