Durant gairebé set anys he viscut la Festa del Vi treballant al Celler Cooperatiu Gandesa i l’he vist des de dins, minut a minut. Este 2021 ha estat un any de canvis importants, he iniciat el meu projecte més personal, Vinomi, un projecte de vida que emprenc amb il·lusió i força i  que m’ha permès viure la Festa d’una altra manera, veient noves cares, rient, compartint part d’este nou projecte en tots vatres i a través vostre.

Ha estat una festa del vi intensa on he compartit hores de carpa amb el celler Tarroné de Batea; on he maridat el vi de deu cellers terraltins en paraules, en art i en artistes del poble i la música de Hard Rock Jazz Band, que ha il·luminat -literalment- moltes cares familiars, molts amics que ens han volgut acompanyar en esta nova activitat que neix d’un encàrrec de l’Ajuntament de Gandesa.

Dilluns vam tenir un altra activitat, esta vegada protagonitzada per Albert Guiu i la seua poesia improvisada. Tot un plaer.

La Festa de Vinomi musicaVinomi va agafant forma i força, tinc sort de tenir grans companys de camí, Josep Segarra i Alexia Femenia que m’han ajudat i acompanyat estos dies, Josep Enric Juanos, que sempre, sempre és a punt per donar un cop de mà, la gent de DiThinks que fan mans i mànigues en les xarxes socials i la comunicació; i com no, els meus companys d’equip: la gent dels cellers que m’han donat la seua confiança i les claus de casa seua.

Gràcies Marco, Ruth i Gino, Imma, Mercè i tothom del celler Tarrone, José Antonio d’Essència, Eleuterio, José i tot l’equip de Serra de Cavalls, Joan i Jordi de Rius d’Or, Josep, Albert i Jordi de Vins del tros I Josep i Pau de Josep Vicens. Sense tots vatres, el Vinomi no seria tan perfecte.

En tota la il·lusió i força que m’heu regalat estos dies, continuo treballant per oferir-vos el millor de la Terra Alta!

Fins ben aviat!