Cerca al web escrivint aquí (ESC per tancar)

es
00.00

PRODUCTES

Skip to Content

by Pilar Ferrando

Vinomi Rural Experience

Vinomi Rural Experience neix de la il·lusió i de l’estima pel territori, per la Terra Alta

Després de sis anys com a responsable d’enoturisme del Celler Cooperatiu Gandesa i d’haver invertit moltes hores en formació sobre el turisme del vi, emprenc aquesta aventura envoltada de bons amics, per fer-vos descobrir la Terra Alta que tant estimem i de la qual volem que us endugueu un record inesborrable.

Per què Vinomi?

Perquè l’amistat i la col·laboració són la base del projecte.

I perquè la Terra Alta i vosaltres, formeu el Vinomi perfecte.

Vinomi qui som

Més sobre mi

Sóc Pilar Ferrando, la Pilar, baixebrenca de naixement i terraltina d’adopció. Vaig venir fa més de vint anys per amor i em vaig acabar enamorant de la Terra Alta, dels seus paisatges, de la seua gent. El vi, la pagesia i la terra són una passió convertida en professió i un dels pilars fonamentals de la meua vida. Tant, que puc dir que he viscut alguns dels dies més importants entre les parets d’un celler o envoltada de vinyes. Aprenent i creixent al costat de pageses, viticultors, elaboradores; destapant aquelles ampolles que neixen dels nostres paratges i que emocionen els sentits. Ara, ja no em veig enlloc més que a la Terra Alta, amb la il·lusió de poder ensenyar-la i compartir tot el que a mi m’hi ha atrapat.

Us espero per viure una rural experience que segur t’encantarà!

Vinomegem juntes?

Companys de viatge

Vinomi Rural Experience no seria possible sense els amics que ens acompanyen en aquest viatge que emprenem. A continuació, us en fem una breu presentació distesa. Salut i gràcies per compartir aquest viatge amb mi, ara ja som un VINOMI.

bernavi negre

Bernaví - Vilalba dels Arcs

Marco, Ruth i Gino formen un equip italo-català fantàstic. Amb ells els somriures i la diversió estan assegurats. Ubicats entre vinyes, lluny de la civilització, serà una bona opció per desconnectar.

qui som josep vicens
Celler Josep Vicens Gandesa

Celler Josep Vicens - Gandesa

Josep Vicens és un celler amb una trajectòria consolidada amb un procés de modernització que els han portat a elaborar grans vins reconeguts.

cellers tarroné logo

Cellers Tarroné - Batea

Cellers Tarroné és un celler amb una trajectòria consolidada amb un procés de modernització que els han portat a elaborar grans vins reconeguts.

Qui som Cellers Tarroné
qui som vins del tros
vins del tros

Vins del Tros - Vilalba dels Arcs

Josep Vicens és un celler amb una trajectòria consolidada amb un procés de modernització que els han portat ha elaborar grans vins reconeguts.

Essència de lluna - Gandesa

Rius d'Or la Fatarella

Rius d'Or - La Fatarella

Rius d’Or és un petit molí familiar dedicat al món de l’oli i l’olivera a la Fatarella. Elaboren olis de varietats autòctones de la Terra Alta, l’Empeltre i l’Arbequina.

L'Angels Cid, l'artista!

L’Angels Cid és la nostra artista particular, qui ha posat i ideat la imatge corporativa de Vinomi Rural Experience. Ens hem volgut rodejar d’amics i ella n’ocupa un racó especial; per això, volem compartir qui és ella amb vosaltres i un bon vi, i les línies que ens ha dedicat per aquest espai, gràcies a tu, Àngels!

M’agrada pintar, sembla fàcil no? Pintar és la meva vida. Ja fa uns anys, vaig passar per davant de l’escola d’art de Móra la Nova, i en aquell moment el meu món va canviar, em vaig inscriure i en uns anys em vaig convertir en Tècnica en procediment pictòrics, per l’escola de la Llotja de Barcelona.
La pintura i el contacte amb els xiquets i xiquetes m’ha ensenyat l’ofici de ser feliç.
Una de les facetes que em fa més feliç, és la d’il•lustrar contes; sense esperar-ho m‘he convertit en contista!!

La tècnica que més utilitzo és l’aquarel•la, quan pinto, sento que l’aigua, els pigments i jo som la mateixa cosa; ens entenem, deixo que flueixin fent el que volen, fins que dic prou…
Però, si hi ha quelcom que em fa feliç, és ser molt amiga dels meus amics. M’agrada formar part dels seus projectes, del seu món.
La Pilar Ferrando en el seu món, pinta amb la veu, descriu el paisatge i la història de la Terra Alta amb harmonia i passió, amb ganes de fer bé les coses; i clar, quan em va demanar ajuda per crear un logotip per a la seua empresa, no em vaig poder negar.
VINOMI, així, tal qual, una unió de paisatge, productes i història.

Qui pot dir que no a una petició tan especial?

Gràcies Pili Ferrando.

Qui som Vinomi Angels Cid
to-topto-top