A Vinomi estem molt contentes de com ha anat l’any, ha estat un any carregat d’activitats enoturístiques de petit i gran format, de tastos a domicili,de conèixer persones que ens han aportat coneixements i amb qui hem compartit moments genials.
Hem tingut la sort de poder anar a presentar la nostra manera de fer a Tremp, dins les activitats programades a les jornades “Enoturisme, ens hi posem? Liderades per l’empresa Tourislab i el Consell Comarcal. Unes jornades on vam poder explicar com a la Terra Alta fem Vinomi, i aconseguim que els cellers familiars més petits puguin fer enoturisme sense haver de tenir personal extra per fer-ho.
Però, si hi ha una cosa que ens ha fet especial il·lusió ha estat poder anar a explicar la nostra experiència als i les joves estudiants de l’IES de l’Ebre, el centre educatiu d’on he estat alumna primer en la meva adolescència, i després ja adulta per cursar el Grau Superior de Tècnic en educació infantil.
Poder transmetre’ls que res és impossible si vols, i que en aquesta vida amb l’actitud adequada s’arriba allà on vulguis, explicar-los la meva experiència, com un somni que s’ha fet realitat i per sobre de tot traslladar-los la meva il·lusió.
Va ser genial poder contestar les seves preguntes, parlar-los del bo i del complicat que te ser el teu propi cap, una experiència única i enriquidora per ells i per mi, perquè tornar al teu institut per fer una xerrada és un plaer i una responsabilitat.
El cert es que ens encanta poder parlar de Vinomi, des nostres cellers i per sobre de tot ens agrada parlar de Terra Alta.