Tast iber al coll del moroLa Terra Alta sempre ha estat unida al vi, a la cultura i a la tradició. Ja els ibers elaboraven el seu vi al Coll del Moro, el jaciment ibèric de Gandesa que inclou un poblat i una necròpolis. És un dels meus paisatges preferits, les postes de Sol des d’aquest turó són un espectacle per als sentits, l’autenticitat de la nostra terra maridarà a la perfecció amb Pili Cugat i Carles Lupprian que ens presenten Poesia Amiga, un disc nascut del cor i les paraules de poetes km zero; on la sensibilitat de la poesia, es converteix en passió a través de la veu espectacular de Pili Cugat i la música de Carlos Luprian.

Acompanyarem aquest espectacle visual i sonor amb 4 vins de la Terra Alta. Rafel Jornet ens acompanyarà; de fet serà el mestre de cerimònies i amb les seves explicacions ens transportarà en el temps per a que puguem entendre d’on venim i com eren els nostres antecessors…

Ens consta que aquesta campanya d’excavacions ha estat sorprenent per als arqueòlegs, així que prepara’t per descobrir secrets ara desvetllats!

Places limitades amb reserves a l’Oficina de Turisme de Gandesa: 977 42 09 10.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Gandesa dins les activitats d’estiu Activa’t.