Nilak torna a la Terra Alta, i aquest cop ho fa a el Pinell de Brai. I, com no podia ser d’una altra manera, Vinomi hi participarà activament oferint tasts de vins i vermuts. Aquest cop, però, hem decidit fer un pas més, i Vinomi col·labora amb Ponts per la Pau, una ONG que intenta lluitar per a que les dones de l’Afganistan puguin accedir als estudis.

Del 19 al 31 d’agost del 2022, Nilak ha organitzat tot un seguit d’espectacles i activitats, entre les quals hi són les nostres. El 10% de la recaptació que faci Vinomi en el marc d’aquestes activitats anirà destinat a la ONG Ponts per la Pau.

Activitats programades

Les activitats de Vinomi a les quals col·labora amb Ponts per la Pau són:

– Vermut dissabte 27 d’agost a les 12h amb els següents vermuts.
Bateador de Celler la Botera (Batea), Vermut Casa Mariol (Batea), Vermut Terralta del Celler Cooperatiu Gandesa (Gandesa), i el vermut de Celler Cal Menescal (Bot).

– Tast de vins DO Terra Alta dimecres 24 d’agost a les 19h amb els següents cellers.
Serra de Cavalls (el Pinell de Brai), La Catedral del Vi (el Pinell de Brai), Herència Altés (Gandesa), Vins del Tros (Vilalba dels Arcs) i Bàrbara Forés (Gandesa).

– Tast de vins naturals dimecres 31 d’agost a les 18h amb els següents cellers.
Portes Obertes (el Pinell de Brai), Laureano Serres (el Pinell de Brai), Foracaime (el Pinell de Brai), La Furtiva (Vilalba dels Arcs) i Celler Frisach (Corbera d’Ebre).

Esperem veure’t en aquestes activitats, on no només gaudirem dels vins i vermuts de la Terra Alta, sinó que a més podrem col·laborar a que les dones de l’Afganistan puguin estudiar encara que sigui de manera clandestina. Ja que, com ja sabeu, fa uns mesos el règim talibà ha tornat a ocupar el govern afganès. Això, suposa de nou, una nova retallada dels drets i llibertats de tothom, però que afecta encara més agressivament a totes les dones de l’Afganistan.

Vinomi col·labora Ponts per la Pau