Sí, com llegiu, Vinomi guanya el premi a l’emprenedoria femenina. Avui, hem estat al Palau Macaya, en ple Passeig Sant Joan de Barcelona en una gala per fer l’entrega d’aquests premis. La gala, ha estat presidida per la Presidenta del Parlament de Catalunya, Molt Honorable Senyora Laura Borràs, la Consellera d’Igualtat i Feminismes Honorables Senyora Tània Verge i la Il·lustríssima Senyora Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Turisme de la Diputació de Barcelona.

Fa uns dies ens va arribar la convocatòria als premis Rosa Maria Garriga, a l’emprenedoria femenina. Aquests premis s’impulsen des de Dones pel Futur. Asseguda davant l’ordinador vaig pensar, sóc dona, rural i emprenedora; així que vaig omplir la documentació per presentar Vinomi als premis.

El què no m’esperava és que avui Vinomi fos guardonada avui amb el premi a la millor implantació al territori. Un guardó que rebem amb molta il·lusió i que ens impulsa a seguir treballant per la nostra comarca, la Terra Alta. Seguirem ampliant i potenciant la nostra oferta en enoturisme i oleoturisme, on no només els productes de la comarca són l’eix vertebrador de les nostres activitats, sinó també la cultura, gastronomia i entorn.

Finalment, volíem agrair a totes i tots aquells que lluiten per la igualtat de drets; i evidentment, a totes les persones que m’heu ajudat a tirar endavant Vinomi.

T’espero per celebrar-ho aquí, a la Terra Alta!