Vinomi on tourA Vinomi ens agrada molt la nostra terra, la seva gent, les seves costums i com no, les seves festes i és per això, que aquest agost hem participat en diferents esdeveniments.
Dijous dia 10 vam portar a terme la barra de vins de la segona edició de Jazz Sant Llorenç, una tarda màgica de música i vins al darrera de l’església de Vilalba dels Arcs, bon ambient, bones vistes i bona música. Vam servir vins dels cellers Vins del tros, Joan Bada, Celler Clua, Vins de Quimera, La Furtiva, Bernaví, Bielsa Ruano, Covilalba i Vins de Mesies.
Per la barra de vins van passar unes 400 persones que l’equip de Vinomi rural experience van atendre amb alegria.
Va ser una tarda més que rodona!

Dissabte 12, vam acompanyar a l’Associació de Dones El Teix d’Engrilló de Prat de Comte en el seu 4rt Maridatge musical, en aquesta ocasió ens van convidar per presentar l’esdeveniment, la veritat és que va ser un plaer enorme estar al costat d’aquestes dones que amb il·lusió, molt esforç i treball tiren endavant una nit màgica que reuneix al voltant del vi, les tapes i la música a petits, joves i grans.
Una gran nit que esperem poder repetir l’any Vinent.
I no acabem aquí, el dia 13 vam estar servint els vins del celler Tarroné a La Pobla de Massaluca. Una nit de jazz , vins i tapes, en aquesta ocasió acompanyats del so dels Terra Alta sessions, i les tapes de restauradors de la comarca.
També, per rematar, dilluns 14, vam estar presents a la III Garnatxa tast a la plaça de la vila d’Arnes. On vam poder gaudir de les tapes, els vins i la música dels Anema e Core Duo.
Ja ho veieu, uns dies de Vinomi on tour!!!

Vinomi on tour